Αποστολέας Θέμα: Γενικοί όροι καλής λειτουργίας των δημόσιων συζητήσεων !!!  (Αναγνώστηκε 11314 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Thanos_21

  • ADMINISTRATOR
  • Guru Member
  • *******
  • Μηνύματα: 13511
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ........ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑ !!!
    • Yourforum ... just check it out!!
  • Car: ASTRA H OPC MY06
  • Gender: Male - Άνδρας
  • Location: Athens
Καλώς ήρθατε στο OpelClub!

Γενικοί όροι καλής λειτουργίας των δημόσιων συζητήσεων
Το forum δημιουργήθηκε για τα μέλη που τρέφουν αγάπη πρός το αυτοκίνητο τους, μάρκας Opel και αποτελεί ιδιοκτησία του administrator ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για την ύπαρξη του.
· Στις συζητήσεις μπορούν να λάβουν μέρος και μέλη που δεν διαθέτουν Opel με την προϋπόθεση ότι δεν ενοχλούν το club και τα μέλη του.
· Απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων σε όλες τις συζήτησεις καθώς και στους τίτλους των θεμάτων.
· Επιτρέπεται η χρήση των greeklish αλλά καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται η ελληνική γλώσσα. Στους τίτλους θεμάτων χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά.
· Οι τίτλοι των θεμάτων καθώς και το περιεχόμενο του μηνύματος που καταχωρείτε πρέπει να δείχνουν το κυρίως θέμα που θέλετε.
· Ανάρμοστα μηνύματα, ύβρις ή μηνύματα με προσβλητικό ή πρόστυχο χαρακτήρα θα διαγράφονται άμεσα, χωρίς προειδοποίηση από τους υπευθύνους του site.
· Προκλητικός χαρακτήρας μελών και παράβιαση πνευματικών δικαιωμάτων θα οδηγεί σε κλείδωμα ή και την διαγραφή ενότητας χωρίς προειδοποίηση.
· Απαγορεύεται η δημοσίευση μυνημάτων με διαφημιστικό περιεχόμενο χωρίς ο συντάκτης να έχει επικοινωνήσει με τα αρμόδια μέλη του Δ.Σ.
· Αποφεύγετε να κάνετε quote σε μηνύματα άλλων χρηστών ειδικά εάν το μέγεθος τους είναι μεγάλο, διότι είναι αρκετά κουραστικό πρός τους άλλους.
· Μην βγαίνετε εκτός θέματος στις ενότητες. Παρακολουθείτε πάντα το θέμα της συζήτησης και μην κάνετε άσκοπες δημοσιεύσεις. Off topic απαντήσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
· Προτιμάτε να απευθύνεστε στα μέλη που θέλετε με το nick τους και όχι το πραγματικό όνομα τους.

Κανόνες Μηνυμάτων
Πρίν από οποιαδήποτε δημοσίευση νέου topic κρίνεται επιτακτική η ανάγκη χρήσης της αναζήτησης (search) που προσφέρει το site για την αποφυγή ομοίων topics.
Ελέγχετε το post σας πρίν το ανεβάσετε . Χρησιμοποιείστε την επιλογή edit για να διορθώσετε κάποια ατέλεια ή κάποιο λάθος που έχετε κάνει μετά την δημοσίευση του.
Απαγορεύεται η καταχώριση πολλών και μεγάλης χωρητικότητας φωτογραφιών στα forums του site. Για καταχώριση φωτογραφιών επισκευθείτε την gallery. Επιτρέπεται η χρήση links και thumbnails στα forums προς αποφυγή άσκοπων καταχώρισεων φωτογραφιών.
Εξαίρεση αποτελλεί η θεματική ενότητα των αγγελιών όπου μπορείτε να καταχωρείτε τις φωτογραφίες σας ή σε όποια άλλη περιπτωση κρίνεται απαραίτητη κάποια τέτοια καταχώρηση.Επίσης το μέγεθος της φωτογραφίας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει σε ανάλυση τα 640x480 pixels.
Απαγορεύεται η χρήση πολλών και ομοίων emoticons στα forums του site. Τα emoticons εξυπηρετούν στην έκφραση αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με υπέρβαση.
Σε περίπτωση παράθεσης κειμένου από κάποια άλλη έντυπη πηγή ή site θα πρέπει αρχικά να προσκομηθεί η άδεια του συγγραφέα και στην συνέχεια αναφορά των στοιχείων αυτού.


Κανόνες Αγγελιών

Απαγορεύεται σε μέλη με λιγότερες από 10 "καλές"* απαντήσεις να ανεβάζουν αγγελία πώλησης στο φόρουμ. Αγγελίες τέτοιες θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση. Τα συγκεκριμένα μέλη θα ενημερώνονται μέσω πμ αλλά αν παρ' όλα αυτά δημοσιεύσουν αγγελία ξανά χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις μπορεί αυτό να σημαίνει οριστική διαγραφή από το forum.
  Για να γίνει "up" μια αγγελία θα πρέπει να περάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 μέρες από την 1η δημοσίευση της. Αγγελίες που θα γίνονται up συχνότερα θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.
  Για αγγελία ζήτησης δεν χρειάζεται να έχει κανένα πόστ.
*(με τον όρο "καλές", εννοούμε απαντήσεις περιεκτικές και με νόημα και όχι απλά +1, emoticons κλπ)


Τηλέφωνο επικοινωνίας με το OpelClub: 6951706295
The Administration Team


ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM

  OpelClub ---> ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑΑ !!!!!!!


Με την υπ΄αριθμ. 394/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Εκουσίας
Δικαιοδοσίας) αναγνωρίσθηκε το σωματείο με την επωνυμία «Σωματείο Φίλων OPEL Ελλάδος»

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal